Shop Kindle Voyage

Kopen en downloaden vanuit Kindle voor iPhone, iPad en iPod touch

Hoewel het niet mogelijk is om rechtstreeks vanuit je Kindle-leesapp Kindle-content te kopen, kun je content kopen in de Kindle Store via de Safari-browser en deze Kindle-titels vervolgens naar je Kindle-leesapp op je iPad, iPhone of iPod touch sturen.

Als je Kindle-content wilt downloaden naar je Kindle-leesapp, moet je apparaat zijn verbonden met een draadloos netwerk of datanetwerk.

1. Ga in de Safari-browser naar de Kindle Store-website:
  2. Meld je aan bij de Kindle Store met het huangyuqi.com-account dat je hebt gebruikt om je Kindle-leesapp te registreren.
  3. Zoek naar Kindle-titels die je wilt lezen:
    • Om een boek te kopen, tik je op Nu kopen met 1-Click.
  4. Klik op Nu lezen om het boek in je Kindle-app te openen.

Nadat je content hebt gekocht, zijn de titels automatisch beschikbaar om te downloaden in de Kindle-app op je iPad, iPhone of iPod touch. Tik op het scherm Bibliotheek van de app op een omslag om die titel te downloaden. Je kunt tikken op zo veel titels als je nodig hebt, maar er kunnen er maar drie tegelijk worden gedownload. Alle andere titels worden gedownload in de volgorde waarin ze zijn toegevoegd. Als de download klaar is, verschijnt er een vinkje. Het duurt langer om boeken met grotere bestanden te downloaden.